Ring til Michael : 22 87 74 59


murer

Murerarbejde kræver ofte professionelt arbejde for at være sikker på et tilfredsstillende resultat. Hos MN Service garanterer vi professionelt murerarbejde og god service. For os er det utrolig vigtigt, at der er en god dialog mellem kunden og mureren, så vi er sikker på, at du får dit ønske og dine behov opfyldt. Så hvis du har brug for en murer Vejen eller en murer Jylland så ring til os. 

Du kan trygt henvende dig til os med dine forsikringsskader, så løser vi opgaven sammen med dig og dit forsikringsselskab. Og vi har altid en billig murer klar til at løse dine opgaver til den helt rigtige pris.

Hos MN Service er der ikke grænser for, hvad vi kan fixe. Eksempler på vores murerarbejde er renovering af din facade også udvendig isolering med efterfølgende pudsning, trappe, skorsten, sokkel, mur, opsætte badeværelser, pålægning af fliser og klinker. Vi laver også Vandskuring samt Armeringspudsning af gammelt murværk. Kort sagt er vi eksperter i reparationer. Hos MN Service går vi meget op i at være serviceminded og have 100 % tilfredse kunder. Derfor leverer vi også altid et flot, kvalitetsbevidst stykke arbejde, som både du og vi er tilfredse med.

Vi laver alt murer arbejde i Vejen - Kolding - Esbjerg - Ribe og alle andre steder i Syd Jylland.
Se eventuelt også vores side om Facaderenovering = www.husfacade.dk 

Du kan altid ringe og få en uforpligtende samtale med os, så vi i fælleskab kan finde frem til dine individuelle behov og ønsker. Men du er selvfølgelig også velkommen til at sende en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Murer Ske