Ring til Michael : 22 87 74 59


Havemand

Vi fjerner også væltede træer samt fælder træer og andet oprydningsarbejde efter stormvejr. Og vi udfører også forsikringsskader i samarbejde med dig og dit forsikringsselskab.
 
Sommeren er langt om længe endelig på vej, og det betyder også, at vi snart kan se frem mod lange sommeraftener, grillmiddage og boldspil i haven. Oven på en kold og lang vinter, trænger din have formentligt også til en kærlig hånd. De fleste husejere har bemærket, at en flot have kræver vedligeholdelse og desværre også rigtig meget tid. Vi kan tilbyde dig at lave alt det daglige havearbejde såsom græsslåning, hækkeklip, havebede med videre, så din have altid ser fantastisk ud. Vi laver mest i 6600 Vejen Kommune. Men kommer også i Kolding og Esbjerg Kommuner


Hos MN Service gør vi alt for at lytte til vores kunders behov og ønsker. Måske har du bare brug for en hjælpende grøn hånd i hverdagen, eller også har du et helt bestemt ønske omkring, hvordan din have skal se ud. En ting er sikkert - MN Service fixer det hele for dig, og vi gør alt for at levere den bedste kvalitet, som du kan glæde dig over nu, men også de næste mange kommende somre!

Havearbejde